SZA avslutar 2021 på topp med singeln I Hate U. En låt som tagit sig högt på topplistorna världen över och slåss mot all julmusik som just nu dominerar alla streamingtjänster.

Popmuzik Lover

I Hate U var från början ett experiment som sångerskan laddade upp på ett anonymt SoundCloud-konto innan den exploderade där. Så fans bad henne släppa låten ”på riktigt” också, och här är vi nu. Låten i sig släpptes nästan ett år efter att SZA släppte Good days, vilket hon gjorde julhelgen 2020. Nya singeln är producerad av Rob Bisel, Carter Lang, thankgod4cody och Dylan Patrice.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.