Sju år efter släppet av sitt album Room for Light gjorde Ryan Keen nyligen efterlängtad comeback genom Every Time skriven tillsammans med ingen annan än Ed Sheeran. Nu kommer nästa singel genom popballaden I Won’t Give Up. 

Nordiska Favoriter

I Won’t Give Up är en upplyftande kärlekslåt. Den fokuserar på känslan av att veta att du kommer att stötta genom toppar och dalar. Jag skrev låten med min mycket goda vän Sillkey. Vi hyrde en Airbnb halvvägs mellan våra hus (mellan London och Brighton) för att skriva i 3 dagar. Den här låten kom från ingenstans! Från första idén till att spelades in tog det inte mer än 2 timmar.”

Ryan Keen

Ryan Keen är den South Devon-födde låtskrivaren som turnerat med Ed Sheeran, Newton Faulkner, Leona Lewis och Tom Odell för att nämna några. Därtill är artisten flitig surfare och förespråkare för mental hälsa. Debutalbumet ledde till en slutsåld turné i Storbritannien och två huvudturnéer i Europa. Vid sidan av sin solokarriär är Ryan en del av bandet SLANG och har skrivit för en mängd andra artister. Ryans passion för mental hälsa ledde honom till att arbeta med I Am Whole och senare leda Movembers musik- och mentala hälsoprojekt. Han har nu även grundat en ny välgörenhetsorganisation för musik/psykisk hälsa i Storbritannien.

Ryan har skrivit och spelat in mycket bakom kulisserna, men är äntligen redo att släppa I Won’t Give Up som leder till ett albumsläpp 2022. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011