Disco, 80-tal och pop möter varandra i singeln Love Sex Fame från Londonbaserade artisten Kat Penkin. Låten kompletteras med den rykande heta 50-talsinspirerad video där artisten ger oss sitt bästa pokeransikte. Det andas Dua Lipa och soundtracket till nästa bekymmersfria utekväll.

Dolby Atmos

Love Sex Fame handlar om att kliva ut, känna sig sexig och leva för sig själv och sina egna önskemål och behov. Jag känner mig så stärkt när jag lyssnar på den här låten. Själv har jag aldrig  känt mig för fäst eller tänka för långt framåt med relationer och människor. Jag vill bara njuta av den roliga lilla dansen du gör med ett potentiellt kärleksintresse och ta det för vad det är.”

Kat Penkin

För Kat handlar låten om att ta saker till nominellt värde, alltså sätta ting i relation till varandra, något som enligt artisten själv faller sig naturligt för henne.

Född i Devon, uppvuxen i Perth, Australien och nu baserad i Brighton, har Kat arbetat hårt med att skriva och utveckla sitt nostalgiska fräscha sound. Hon blandar relaterbara texter med pop, R&B och soul-influenser. Ni hör Love Sex Fame här!

I den filmiska musikvideon till Love Sex Fame får vi följa sångerskan under ett dramatiskt hasardspel insvept i läcker 50-talskänsla.
Se resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.