Disco, 80-tal och pop möter varandra i singeln Love Sex Fame från Londonbaserade artisten Kat Penkin. Låten kompletteras med den rykande heta 50-talsinspirerad video där artisten ger oss sitt bästa pokeransikte. Det andas Dua Lipa och soundtracket till nästa bekymmersfria utekväll.

Love Sex Fame handlar om att kliva ut, känna sig sexig och leva för sig själv och sina egna önskemål och behov. Jag känner mig så stärkt när jag lyssnar på den här låten. Själv har jag aldrig  känt mig för fäst eller tänka för långt framåt med relationer och människor. Jag vill bara njuta av den roliga lilla dansen du gör med ett potentiellt kärleksintresse och ta det för vad det är.”

Kat Penkin

För Kat handlar låten om att ta saker till nominellt värde, alltså sätta ting i relation till varandra, något som enligt artisten själv faller sig naturligt för henne.

Född i Devon, uppvuxen i Perth, Australien och nu baserad i Brighton, har Kat arbetat hårt med att skriva och utveckla sitt nostalgiska fräscha sound. Hon blandar relaterbara texter med pop, R&B och soul-influenser. Ni hör Love Sex Fame här!

I den filmiska musikvideon till Love Sex Fame får vi följa sångerskan under ett dramatiskt hasardspel insvept i läcker 50-talskänsla.
Se resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply