Haga är en trio som består av sångaren Ida Kabel, trummisen Olof Högberg och gitarristen Gustaf Hedsäter. De inspirerades av deras föräldrars skivsamling från 70- och 80-talet och skapar helt enkelt musik som är tidlös och klassisk pop.

Favoriter Apple Music

Debutsingeln med Haga är Love on hold. En medryckande poplåt med lekfullt arrangemang och den sätter verkligen förväntningarna på trions kommande EP som planeras att släppas i början av nästa år.

Om nya singeln berättar Ida för bloggen:

”Texten är inspirerad av en sorglig situation som berör delar av bandet, och jag skrev den här texten i ett försök att sätta ord på hur man tar farväl av sin käresta när man inte orkar kämpa mer. Låten skrevs först på gitarr som en ”arg” punkig låt, som vi sen tog vidare och gjorde flera versioner av. När Gustaf satte riffet föll liksom hela låten på plats, och den är verkligen en blandning av allt vi gillar.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.