Haga är en trio som består av sångaren Ida Kabel, trummisen Olof Högberg och gitarristen Gustaf Hedsäter. De inspirerades av deras föräldrars skivsamling från 70- och 80-talet och skapar helt enkelt musik som är tidlös och klassisk pop.

Svensk Pop

Debutsingeln med Haga är Love on hold. En medryckande poplåt med lekfullt arrangemang och den sätter verkligen förväntningarna på trions kommande EP som planeras att släppas i början av nästa år.

Om nya singeln berättar Ida för bloggen:

”Texten är inspirerad av en sorglig situation som berör delar av bandet, och jag skrev den här texten i ett försök att sätta ord på hur man tar farväl av sin käresta när man inte orkar kämpa mer. Låten skrevs först på gitarr som en ”arg” punkig låt, som vi sen tog vidare och gjorde flera versioner av. När Gustaf satte riffet föll liksom hela låten på plats, och den är verkligen en blandning av allt vi gillar.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.