Haga är en trio som består av sångaren Ida Kabel, trummisen Olof Högberg och gitarristen Gustaf Hedsäter. De inspirerades av deras föräldrars skivsamling från 70- och 80-talet och skapar helt enkelt musik som är tidlös och klassisk pop.

Debutsingeln med Haga är Love on hold. En medryckande poplåt med lekfullt arrangemang och den sätter verkligen förväntningarna på trions kommande EP som planeras att släppas i början av nästa år.

Om nya singeln berättar Ida för bloggen:

”Texten är inspirerad av en sorglig situation som berör delar av bandet, och jag skrev den här texten i ett försök att sätta ord på hur man tar farväl av sin käresta när man inte orkar kämpa mer. Låten skrevs först på gitarr som en ”arg” punkig låt, som vi sen tog vidare och gjorde flera versioner av. När Gustaf satte riffet föll liksom hela låten på plats, och den är verkligen en blandning av allt vi gillar.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply