Artisten Jonah White är självlärd producent som skapat popmusik från sin provisoriska sovrumsstudio under det senaste decenniet. Han började komponera och skriva låtar som tonåring och blev starkt inspirerad av artister som Lady Gaga, Daft Punk och Mariah Carey. Efter att ha finslipat sina färdigheter i hemlighet fann den unga artisten självförtroendet att börja släppa sitt material 2020.

”Att göra musik är ungefär som min terapi, det är det perfekta utloppet för mig att uttrycka mina känslor och hantera mina känslor. Jag hoppas bara att jag kan göra låtar som låter människor känner samma sak för.”

Jonah White

I singeln To Watch You Leave får vi en elektroniskt driven synth-pop låt som talar om den där stunden när man börjar falla för någon. Melodin ligger i framkant tillsammans med Jonah Whites röst. 

”Jag skrev To Watch You Leave om den första personen jag verkligen började falla för. Tyvärr var våra liv på väg åt olika håll vid den tiden och så jag valde att korta saker för bådas skull. Jag vet att det var rätt sak att göra, men det krossade ändå mitt hjärta.”

Jonah White
Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply