Artisten Jonah White är självlärd producent som skapat popmusik från sin provisoriska sovrumsstudio under det senaste decenniet. Han började komponera och skriva låtar som tonåring och blev starkt inspirerad av artister som Lady Gaga, Daft Punk och Mariah Carey. Efter att ha finslipat sina färdigheter i hemlighet fann den unga artisten självförtroendet att börja släppa sitt material 2020.

Följ på Apple Music

”Att göra musik är ungefär som min terapi, det är det perfekta utloppet för mig att uttrycka mina känslor och hantera mina känslor. Jag hoppas bara att jag kan göra låtar som låter människor känner samma sak för.”

Jonah White

I singeln To Watch You Leave får vi en elektroniskt driven synth-pop låt som talar om den där stunden när man börjar falla för någon. Melodin ligger i framkant tillsammans med Jonah Whites röst. 

”Jag skrev To Watch You Leave om den första personen jag verkligen började falla för. Tyvärr var våra liv på väg åt olika håll vid den tiden och så jag valde att korta saker för bådas skull. Jag vet att det var rätt sak att göra, men det krossade ändå mitt hjärta.”

Jonah White
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.