Los Angeles-baserade singer/songwritern Oscar Delaughter släpper nya singeln Don’t Care. Detta efter den enorma framgången med 2021 års debutsingel Just Woke Up som hittills har över 200.000 lyssningar.

Denna 21-åriga talang har spelat piano, trummor och gitarr från tidig ålder innan han direkt efter examen började jobba på sin EP. Oscar har sedan dess tecknat ett publiceringsavtal med Wasted Talent of Kobalt Music, vilket möjliggjort heltidsarbete med musiken.

Låten Don’t Care kretsar kring Delaughters drömliknande sång och ekar ut ett kraftfullt budskap om att stå upp för sig själv.

Don’t Care handlar om att vara mig själv. När jag har flyttat runt och gjort musik är det superlätt att bli påverkad av andras åsikter om allt du gör, från så enkla saker som dina Instagram-inlägg till vilken musik du ska släppa. Den här låten kom vid en tidpunkt då jag pekades i många olika riktningar och jag tror att det hjälpte mig att vara säker på att jag kunde lita på mig själv till fullo.”

Oscar Delaughter

Omedelbar catchy med upplyftande och uppfriskande refräng presenterar Oscar Delaughter precis vad vi behöver just nu. En låt som fokuserar på inre styrka och förändring. Snygg R&B produktion matchas med avslappnad prat-sång som kryddas med lite punkrock-känsla. Helt klart en grym låt. 

https://soundcloud.com/oscardelaughter/dont-care-oscar-delaughter/s-sQKImLbMFjV
Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply