Tomas Rimeika fortsätter med sina hyllningslåtar om Värmland, dess natur och människorna som bor där. Första låten var ju Säffle, som då var en svensk version på låten som Tomas tidigare spelat in med sitt band The Rhymes. Nu vänder artisten blicken mot Djupviken som ligger vid Harefjorden strax norr om Säffle.

Nordiska Favoriter

SVT Auktionssommar gjorde sommaren ’19 ett program vid Hammarsjö, en gård vid Harefjorden med utsikt över berg och dalar. Ingen har skrivit musik om denna plats, men jag blev kär i den, så jag skrev en melodi om att kasta sig i och följa med. Pandemin lärde mig att vi aldrig kan kontrollera allt, utan att vi måste kunna släppa taget och lita på att det kommer bli bra till slut.”

Låten är vackert vemodig när den framförs med ett snyggt stråkarrangemang och vid Tomas sida hör vi Malin Axelsson som här blir hans duettpartner.

Djupviken sjunger jag tillsammans med Malin Axelsson, en fantastisk sångare och dansare som är en förebild för mig. Det är en ära att få sjunga duett med henne.”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.