Tomas Rimeika fortsätter med sina hyllningslåtar om Värmland, dess natur och människorna som bor där. Första låten var ju Säffle, som då var en svensk version på låten som Tomas tidigare spelat in med sitt band The Rhymes. Nu vänder artisten blicken mot Djupviken som ligger vid Harefjorden strax norr om Säffle.

Följ på Apple Music

SVT Auktionssommar gjorde sommaren ’19 ett program vid Hammarsjö, en gård vid Harefjorden med utsikt över berg och dalar. Ingen har skrivit musik om denna plats, men jag blev kär i den, så jag skrev en melodi om att kasta sig i och följa med. Pandemin lärde mig att vi aldrig kan kontrollera allt, utan att vi måste kunna släppa taget och lita på att det kommer bli bra till slut.”

Låten är vackert vemodig när den framförs med ett snyggt stråkarrangemang och vid Tomas sida hör vi Malin Axelsson som här blir hans duettpartner.

Djupviken sjunger jag tillsammans med Malin Axelsson, en fantastisk sångare och dansare som är en förebild för mig. Det är en ära att få sjunga duett med henne.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011