Amerikanska Cassidy Haley är den alternativa rock-indie artisten som skriver, producerar och framför sin musik. Nya singeln White Noise är inget undantag och släpps med en egenproducerad sci-fi dansmusikvideo där han gjort kostymerna. Här framhävs den kontroll som stora miljardföretag har över våra politiker och media. I videon tas de kalla och sterila vita kostymerna bort för att befria ”vanliga människor” som har blivit vilseledda av dessa korrupta institutioner. 

Produktionen är storartad och bombastisk. Elektriska synthar och ekande pukor bygger på allteftersom låten stegrar. Det som hela tiden leder låten framåt är en akustisk gitarr och Cassidy Haleys unika stämma. 

Som artist benämner sig Cassidy tvärvetenskaplig och arbetar inom musik, mode, performance och film. Framgången började redan 2010 men artisten valde sedermera sedan att pausa för att fokusera på mode. Nu mer än någonsin, tror han att vi behöver konstnärer som är orädda för att tala sanning om makten och som är villiga att använda alla tillgängliga verktyg för att inspirera till positiv förändring. Ni hör den politiska starka White Noise med tillhörande video här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.