Amerikanska Cassidy Haley är den alternativa rock-indie artisten som skriver, producerar och framför sin musik. Nya singeln White Noise är inget undantag och släpps med en egenproducerad sci-fi dansmusikvideo där han gjort kostymerna. Här framhävs den kontroll som stora miljardföretag har över våra politiker och media. I videon tas de kalla och sterila vita kostymerna bort för att befria ”vanliga människor” som har blivit vilseledda av dessa korrupta institutioner. 

Favoriter Apple Music

Produktionen är storartad och bombastisk. Elektriska synthar och ekande pukor bygger på allteftersom låten stegrar. Det som hela tiden leder låten framåt är en akustisk gitarr och Cassidy Haleys unika stämma. 

Som artist benämner sig Cassidy tvärvetenskaplig och arbetar inom musik, mode, performance och film. Framgången började redan 2010 men artisten valde sedermera sedan att pausa för att fokusera på mode. Nu mer än någonsin, tror han att vi behöver konstnärer som är orädda för att tala sanning om makten och som är villiga att använda alla tillgängliga verktyg för att inspirera till positiv förändring. Ni hör den politiska starka White Noise med tillhörande video här i bloggen! 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.