Som vi tidigare förstått har Rhys hittat tillbaka till sina amerikanska rötter i sitt punkrock-pop sound och nu släpps Cry Over Me från hennes kommande EP. 

Följ på Apple Music

“Det är en guilty pleasure låt, en sån låt jag växte upp med och rockade loss till på sängen. Den är arg, rolig och sorglig på samma gång och handlar om att bli dumpad. Att vara den som är helt förkrossad och när man drömmer om att det ska vara ombytta roller, att han ska ångra sig och vara den som är förkrossad istället. Inte min mest empatiska låt kanske” 

Rhys

Cry Over Me är en omedelbart catchy och melodisk pop-rocklåt som bärs fram av trummor, distade gitarrer och självklar sång från artisten själv. Rhys texter har alltid haft en klar underfundighet, men som nu än mer speglar hennes personlighet med texter som känns lekfulla, bitvis mörka men oftast med glimten i ögat. 

Skriven tillsammans med Joel Gunnarsson och Neighbours är låten  hämtad från EP:n som släpps den 4 februari och blir 6 spår totalt. 

Av de släppta singlarna är det här helt klart min favorit. Ni hör Cry Over Me här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011