Som vi tidigare förstått har Rhys hittat tillbaka till sina amerikanska rötter i sitt punkrock-pop sound och nu släpps Cry Over Me från hennes kommande EP. 

Popmuzik Popcast

“Det är en guilty pleasure låt, en sån låt jag växte upp med och rockade loss till på sängen. Den är arg, rolig och sorglig på samma gång och handlar om att bli dumpad. Att vara den som är helt förkrossad och när man drömmer om att det ska vara ombytta roller, att han ska ångra sig och vara den som är förkrossad istället. Inte min mest empatiska låt kanske” 

Rhys

Cry Over Me är en omedelbart catchy och melodisk pop-rocklåt som bärs fram av trummor, distade gitarrer och självklar sång från artisten själv. Rhys texter har alltid haft en klar underfundighet, men som nu än mer speglar hennes personlighet med texter som känns lekfulla, bitvis mörka men oftast med glimten i ögat. 

Skriven tillsammans med Joel Gunnarsson och Neighbours är låten  hämtad från EP:n som släpps den 4 februari och blir 6 spår totalt. 

Av de släppta singlarna är det här helt klart min favorit. Ni hör Cry Over Me här!

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.