Första gången Taylor Swift och Ed Sheeran samarbetade var 2012. Sedan dess har de två vunnit åtta Grammys på var sitt håll. De två superstjärnorna har till synes varit bästa vänner i nästan ett decennium nu och de är inte blyga för sin ömsesidiga beundran för varandra. De är så nära att Swift till och med delvis är ansvarig för att Sheeran blev kär. Detta då han och hans nuvarande fru möttes på en av Swifts fjärde juli-fester.

Nordiska Favoriter

Idag släpper Taylor Swift sitt återinspelade mega-hitalbum Red. Efter alla juridiska processa hon har gått igenom för att få släppa musik på sina villkor är det inget annat än inspirerande att se en artist på hennes nivå ta tillbaka kontrollen över sina verk. På plattan finner vi alla låtar vi älskar plus några nya tagna från valvet av låtskatter. Däribland Run som talar om att fly från allt med sin kärlek. Låten sammanför det bästa av de båda artisterna, nämligen deras låtskrivartalang och akustiskt drivna musikrötter. Som trollbunden sitter jag och lyssnar med ett konstant leende på läpparna. Perfekt tajming också då Ed nyligen släppte album och det här troligtvis kommer hjälpa det albumet ännu mer (om det nu ens behövs). Win win helt enkelt och lyssnarna drar den största vinstlotten när vi får tredje samarbetet från denna power-duo. Kolla även in albumet i sin helhet och den nyinspelade versionen av deras andra samarbete Everything Has Changed

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.