Första gången Taylor Swift och Ed Sheeran samarbetade var 2012. Sedan dess har de två vunnit åtta Grammys på var sitt håll. De två superstjärnorna har till synes varit bästa vänner i nästan ett decennium nu och de är inte blyga för sin ömsesidiga beundran för varandra. De är så nära att Swift till och med delvis är ansvarig för att Sheeran blev kär. Detta då han och hans nuvarande fru möttes på en av Swifts fjärde juli-fester.

Nordiska Favoriter

Idag släpper Taylor Swift sitt återinspelade mega-hitalbum Red. Efter alla juridiska processa hon har gått igenom för att få släppa musik på sina villkor är det inget annat än inspirerande att se en artist på hennes nivå ta tillbaka kontrollen över sina verk. På plattan finner vi alla låtar vi älskar plus några nya tagna från valvet av låtskatter. Däribland Run som talar om att fly från allt med sin kärlek. Låten sammanför det bästa av de båda artisterna, nämligen deras låtskrivartalang och akustiskt drivna musikrötter. Som trollbunden sitter jag och lyssnar med ett konstant leende på läpparna. Perfekt tajming också då Ed nyligen släppte album och det här troligtvis kommer hjälpa det albumet ännu mer (om det nu ens behövs). Win win helt enkelt och lyssnarna drar den största vinstlotten när vi får tredje samarbetet från denna power-duo. Kolla även in albumet i sin helhet och den nyinspelade versionen av deras andra samarbete Everything Has Changed

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.