Född med ett snedvridet hjärta på sin kind har artisten Haley Joelle förutom en unik röst, även ett unikt födelsemärke. Men det som många andra ofta kan tycka är vackert är det vi själva ser allra mest. Därför är det så otroligt att artisten nu äntligen omfamnar hela sig själv och ger sig själv låten Sideways Heart. 

Svensk Pop

”Jag har ett födelsemärke på sidan av mitt ansikte som är ett vridet hjärta, och det är en symbol för mitt liv. När jag växte upp försökte jag vara perfekt. Jag testade aldrig mina gränser och spelade alltid säkert. Jag har insett att hur mycket jag än försöker att vara perfekt kommer jag aldrig att bli det. Det här är den mest personliga låten jag har släppt, och det är lite mer rå och annorlunda för mig. Men det är det perfekta sättet att avsluta min debut-EP som artist.”

Haley Joelle

En akustisk gitarr och stort reverb är ledande i den här låten. Här är det känsla och inlevelse som står i fokus framför storartad produktion. Vilket passar stämningen helt perfekt. Artistens röst är spröd och vacker när hon sjunger från sitt inre och berättar sin livshistoria. 

Haley Joelle är en 22-årig låtskrivare utanför Portland som för närvarande är baserad i Los Angeles. Haley gick och tog faktiskt examen från en popskola belagd i Lillehammer, Norge. Mot slutet av 2020 började hon lägga upp originallåtar på Tiktok och byggde upp sin fanbas. Med flera hundra tusen lyssningar på Spotify fortsätter hon att skriva låtar för sig själv och andra.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.