Född med ett snedvridet hjärta på sin kind har artisten Haley Joelle förutom en unik röst, även ett unikt födelsemärke. Men det som många andra ofta kan tycka är vackert är det vi själva ser allra mest. Därför är det så otroligt att artisten nu äntligen omfamnar hela sig själv och ger sig själv låten Sideways Heart. 

Skicka in din musik

”Jag har ett födelsemärke på sidan av mitt ansikte som är ett vridet hjärta, och det är en symbol för mitt liv. När jag växte upp försökte jag vara perfekt. Jag testade aldrig mina gränser och spelade alltid säkert. Jag har insett att hur mycket jag än försöker att vara perfekt kommer jag aldrig att bli det. Det här är den mest personliga låten jag har släppt, och det är lite mer rå och annorlunda för mig. Men det är det perfekta sättet att avsluta min debut-EP som artist.”

Haley Joelle

En akustisk gitarr och stort reverb är ledande i den här låten. Här är det känsla och inlevelse som står i fokus framför storartad produktion. Vilket passar stämningen helt perfekt. Artistens röst är spröd och vacker när hon sjunger från sitt inre och berättar sin livshistoria. 

Haley Joelle är en 22-årig låtskrivare utanför Portland som för närvarande är baserad i Los Angeles. Haley gick och tog faktiskt examen från en popskola belagd i Lillehammer, Norge. Mot slutet av 2020 började hon lägga upp originallåtar på Tiktok och byggde upp sin fanbas. Med flera hundra tusen lyssningar på Spotify fortsätter hon att skriva låtar för sig själv och andra.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011