Med en skön puls och bra driv i produktionen släpper den kanadensiske producenten Coolmowee en instrumentalversion av låten Single all Summer från i fjol. Här heter den Chill mix, men kanske mer synthwave-mix vore passande, får det är precis det vi får här. Lite som att låten är hämtad från en science fiction-film från 80-talet och bara den känslan är ju guld värd.

Nordiska Favoriter

Så om du älskar den där synthiga retrokänslan, så kommer du inte bli besviken av Single all Summer. Om man nu varit det har man i alla fall bra musik att trösta sig med.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.