År 2018 tog vi farväl av de grymma killarna i Urban Cone, men den som väntar på något gott får vänta i några år helt enkelt. För nu 2021 släpper de ny musik igen. Först fick vi Never enough i somras och nu släpper de Body Conversation. Här får vi återigen uppleva deras funkiga rytmer, mysiga basgångar och knivskarpa top-lines. Inte mig emot alls faktiskt! 

Nordiska Favoriter

Istället för att alltid låta munnen tala kan ibland kroppen få säga sitt. I Body Conversation uttrycker Urban Cone en längtan efter någon annan som uppenbarligen inte pratar kroppsspråk. Det är uppenbart att samtalet inte är vad man är ute efter här, snarare lust och njutning. Det återstår att se om i låtens huvudperson får napp. Men en sak är står klar bandet gör äntligen come-back och det är med besked. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.