Nicky Buells är tillbaka efter sin lysande singel Boy Crazy. På nya spåret Oxytocin håller han fast vid sin elektroniskt drivna popmusik med en smått skruvad trist. Och vet ni vad? Jag älskar det här! Mörkret, mystiken och det smått demoniska uttrycket är saker jag tycker är riktigt spännande med en artist. Med tillägget att det måste vara pop-igt då, och lyckligt nog är Nicky Buells musik väldigt mycket pop. Till ett dansvänligt beat talar artisten om kemikalierna som frisläpps i kroppen när man blir kär i någon. Beröringen, lusten och brådskan att upptäcka är samtliga saker som tas upp här. 

Popmuzik Lover Patreon

Lättsamt, elektroniskt och melodiskt starkt fortsätter Nicky Buell imponera. Viktigt att tillägga är att bakom dessa välproducerade pop-pärlor finns ett starkt budskap om att normalisera homosexualitet. Lägg det här namnet på minnet!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011