Schweiziska artisten Strome öppnar sin musiklåda och släppar ut sina känslor i singeln Musicbox. 

Svensk Pop

”Singeln berättar historien om spänning och förväntan inför bättre tider samtidigt som man minns det förflutna genom melodier fångade i en musikdosa.”

Strome

Artistens sångröst är förförisk och håller en trollbunden. Det pockande syntharna som hela tiden anas i bakgrunden av produktionen håller ett stadigt tempo och förstärker känslan av att vi befinner oss i en magisk värld. 

Melodispråket är starkt och det märks att Strome har en stor talang för låtskrivande. Något som även andra stora låtskrivare uppmärksammat. Artisten har faktiskt arbetat med bland annat Ryan Tedder och superstjärnan John Legend. ni hör den charmiga Musicbox här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Gareth Nugent – Even mountains fall
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.