Schweiziska artisten Strome öppnar sin musiklåda och släppar ut sina känslor i singeln Musicbox. 

Favoriter Apple Music

”Singeln berättar historien om spänning och förväntan inför bättre tider samtidigt som man minns det förflutna genom melodier fångade i en musikdosa.”

Strome

Artistens sångröst är förförisk och håller en trollbunden. Det pockande syntharna som hela tiden anas i bakgrunden av produktionen håller ett stadigt tempo och förstärker känslan av att vi befinner oss i en magisk värld. 

Melodispråket är starkt och det märks att Strome har en stor talang för låtskrivande. Något som även andra stora låtskrivare uppmärksammat. Artisten har faktiskt arbetat med bland annat Ryan Tedder och superstjärnan John Legend. ni hör den charmiga Musicbox här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011