Varma basgångar och funkiga gitarrer välkomnar oss in i den attitydfyllda singeln None of Your Business av Edens Back. Med låten önskar artisten sprida glädjen och fira människors äkthet. Målet var att skapa något medryckande och inspirerande, och jag kan inte annat än säga mission accomplished! Refrängen är hookig och svänget oemotståndligt. Lägger vi där till Edens unika röst med sitt sköna rasp och soul-ton får vi en fulländad låt. 

Nordiska Favoriter

”Ingen ska någonsin få känna sig obekväm i sin egen hud, så jag har bestämt mig för att mina livsval inte längre ska vara upp till andra att diskutera. Seriöst, det är en fantastisk jävla känsla att släppa taget om andras åsikter. Och vilket bättre sätt att få ut dina känslor än att sjunga det i en låt. Jag utmanar dig att junta med mig.”

Edens Back

Med en väl avvägd produktion mellan nonchalans och groove blir singel en sån där perfekt peka-finger-låt. Tydlig i sin leverans kommer inte artisten sitta vid sidan medan människor fortsätter att döma, agera fördomsfullt och intolerant. Därför har hon grundat NOYB Movement, en plattform som tillåter människor att förenas i röst och handlingar för att omfamna och fira jämställdhet och unikhet.

Edens tar alltså budskapet om självacceptans ett steg längre genom att förena musikens kraft med välgörande arbete. Dessutom tillkännagav nyligen artisten sin första världsturné med NOYB Movement. Deras första stopp är Zimbabwe där Edens Back kommer att uppträda med Zimbabwes mest inflytelserika talanger. Ni hör ju, det här är musik när den är som bäst och förenar oss. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.