Varma basgångar och funkiga gitarrer välkomnar oss in i den attitydfyllda singeln None of Your Business av Edens Back. Med låten önskar artisten sprida glädjen och fira människors äkthet. Målet var att skapa något medryckande och inspirerande, och jag kan inte annat än säga mission accomplished! Refrängen är hookig och svänget oemotståndligt. Lägger vi där till Edens unika röst med sitt sköna rasp och soul-ton får vi en fulländad låt. 

Skicka in din musik

”Ingen ska någonsin få känna sig obekväm i sin egen hud, så jag har bestämt mig för att mina livsval inte längre ska vara upp till andra att diskutera. Seriöst, det är en fantastisk jävla känsla att släppa taget om andras åsikter. Och vilket bättre sätt att få ut dina känslor än att sjunga det i en låt. Jag utmanar dig att junta med mig.”

Edens Back

Med en väl avvägd produktion mellan nonchalans och groove blir singel en sån där perfekt peka-finger-låt. Tydlig i sin leverans kommer inte artisten sitta vid sidan medan människor fortsätter att döma, agera fördomsfullt och intolerant. Därför har hon grundat NOYB Movement, en plattform som tillåter människor att förenas i röst och handlingar för att omfamna och fira jämställdhet och unikhet.

Edens tar alltså budskapet om självacceptans ett steg längre genom att förena musikens kraft med välgörande arbete. Dessutom tillkännagav nyligen artisten sin första världsturné med NOYB Movement. Deras första stopp är Zimbabwe där Edens Back kommer att uppträda med Zimbabwes mest inflytelserika talanger. Ni hör ju, det här är musik när den är som bäst och förenar oss. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011