Till en elektroniskt maxad pop-produktion signerad Kings Of Sweden sjunger Connor Foley om att klara sig igenom en infekterad kärleksrelation. Här blandas snyggt mixad sång med en produktion som balanserar kommersiell pop med dansant synth-EDM. Extra förtjust är jag i de storartade refrängerna med ekande reverb och ett galloperande trum-beat. 

Bakom Kings Of Sweden hittar vi bröderna Patrick och Fabian Widmer. Uppvuxna och även bosatta i Schweiz beskriver de sin musik som en blandning mellan pop, urban och dans. När duon skriver musik är deras första prioritet det instrumentala. Det är grunden och själen i varje produktion som sedermera ska leda till en lekfull top-line.

De båda bröderna började sina karriärer på var sitt håll. Fabian fokuserar att producerar elektronisk musik medan Patrick var sångare i ett metalband. Med åren sammanflätades deras musiksmak och det blev tydligt att deras musikaliska bakgrunder kompletterar varandra. Resten är historia, men det tydliga soundet består i Act That Way. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.