Till en elektroniskt maxad pop-produktion signerad Kings Of Sweden sjunger Connor Foley om att klara sig igenom en infekterad kärleksrelation. Här blandas snyggt mixad sång med en produktion som balanserar kommersiell pop med dansant synth-EDM. Extra förtjust är jag i de storartade refrängerna med ekande reverb och ett galloperande trum-beat. 

Apple Music

Bakom Kings Of Sweden hittar vi bröderna Patrick och Fabian Widmer. Uppvuxna och även bosatta i Schweiz beskriver de sin musik som en blandning mellan pop, urban och dans. När duon skriver musik är deras första prioritet det instrumentala. Det är grunden och själen i varje produktion som sedermera ska leda till en lekfull top-line.

De båda bröderna började sina karriärer på var sitt håll. Fabian fokuserar att producerar elektronisk musik medan Patrick var sångare i ett metalband. Med åren sammanflätades deras musiksmak och det blev tydligt att deras musikaliska bakgrunder kompletterar varandra. Resten är historia, men det tydliga soundet består i Act That Way. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.