Med en produktion som doftar 80-tal tillsammans med en medryckande melodi släpper Ed Sheeran singeln och videon Overpass Graffiti. Personligen tycker jag det är en av sångarens bättre låtar, men jag är ju löjligt förtjust i denna ljudbild och Sheeran visar att han bemästrar även den. För killen är ju ett geni.

Nordiska Favoriter

I videon får vi följa med Sheeran på en road trip där han bland annat kör rave natten igenom. Sjukt härlig video med en stor portion självdistans (som vanligt när det gäller artisten).

Overpass Graffiti är tagen från albumet = som Sebastian recenserar här, och låten i sig är producerad av sångaren tillsammans med FRED och Jonny McDaid som även skrivit den tillsammans med Ed.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.