Med en produktion som doftar 80-tal tillsammans med en medryckande melodi släpper Ed Sheeran singeln och videon Overpass Graffiti. Personligen tycker jag det är en av sångarens bättre låtar, men jag är ju löjligt förtjust i denna ljudbild och Sheeran visar att han bemästrar även den. För killen är ju ett geni.

Favoriter Apple Music

I videon får vi följa med Sheeran på en road trip där han bland annat kör rave natten igenom. Sjukt härlig video med en stor portion självdistans (som vanligt när det gäller artisten).

Overpass Graffiti är tagen från albumet = som Sebastian recenserar här, och låten i sig är producerad av sångaren tillsammans med FRED och Jonny McDaid som även skrivit den tillsammans med Ed.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.