Alla behöver den där personen som stöttar en och som står vid ens sida i vått och tort. Det är just de uppmuntrande orden som Axel Schylström sjunger på hans senaste singel Jag är kvar. Att han är den som står vid personens sida när alla andra gått och allt är som svårast, men även den som man kan dela de lyckliga ögonblicken med.

Apple Music Svensk Pop

Allt producerat av sångaren till en upplyftande poplåt med ögonblicklig melodi och stark känsla.
Jag är kvar är skriven av sångaren tillsammans med Gavin Jonas och Thomas Stengaard. Resultatet är ännu en stark poplåt av Axel som visar att han kan skapa poplåtar som både är hits och tänkvärda. En fin kombination och låten i sig är ännu ett steg mot sångarens album som släpps nästa år.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.