James Blunt släppte i fredags den roliga videon till sin upplyftande nya låt Unstoppable – tagen från hans kommande album med största hits betitlad The Stars Beneath My Feet (2004-202)

Svensk Pop

17 år in i sin produktiva karriär ser Unstoppable James leverera en fenomenal singel som fångar eran efter Covid. Driven av en refräng som utan tvekan kommer att hitta sitt hem på arenorna på kommande turné nästa år. 

”Det kommer, det kommer!” skriker en man när videon inleds med James och hans enmansband. Som en scen från en B-skräckfilm på 50-talet springer människor för sina liv, livrädda för hans musik, med James lyckligt omedveten om kaoset han orsakar. Som ett tecken på hans triumferande karriär vinner han snart över världen, och videon, som är regisserad av den filmförfattaren Jamie Thraves, får ett glädjande högtidligt slut. ”Var rädd…Jag är Ostoppbar!” säger James, och vilka är vi att argumentera!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.