Självklart ska Joel Corry och Mabel samarbeta! Varför har jag inte ens tänk på det själv. Två namn som dominerat på den globala scenen och listorna kan ju skapa magi. Vilket de utan tvekan gör i nya I Wish. De båda britterna har nominerats till Brit Awards och samlat på sig flera topp 10-hits. Här får vi melodiskt kraftfull pop/EDM som fastnar som ett tugummi under skosulan. En elegant produktion och subtila visslingar bidrar till en otroligt catchy hook. Som alltid är sången från Mabel på topp. Bland låtskrivarna hittar vi bland annat hit-makaren MNEK som även var med på Corrys hit Head & Heart vilket jag helt klart tycker man hör. 

Apple Music Svensk Pop

Texten talar om att ångra att man lämnade ett ex och en önskan om att finna ett sätt att få tillbaka den personen. Perfekt tajmat för Mabels egna andra platta som snart är på ingång, får vi här en låt som kan pumpas på festen, gymmet eller varför inte en grå dag på jobbet.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.