Amerikanska Annamarie Rosanio inspireras av artister så som Conan Gray och Olivia Rodrigo på senaste singeln Bleachers. Här får vi storartad indiepop med organiska trummor och en subtil punkrock vibb. 

Favoriter Apple Music

Vad handlar låten om då? Helt enkelt att sitta vid sidlinjen och se en ”spelare” som tar dig för givet. Känslan att stå ensam kvar i en relation är något som många kan relatera till och bleachers fångar helt klart det bitterljuva i att känna sig krossad. Precis som Annamarie sjunger borde det faktiskt vara personen som utsätter någon annan som även får uppleva det. Men så är ju aldrig fallet. 

Pop med stort hjärta och en riktigt stark refräng är vad Annamarie Rosanio i mitt tycke ger oss i nya singeln. Extra pluspoäng för den snygga baseboll-referensen också!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.