Ett specialbyggt underjordiskt fängelse? Det kanske är den bästa typen av lås och bom, när man gjort det själv. Eller rent av den värsta. Grant Knoche är i vilket fall tillbaka i bloggen med sin tredje singel innan den kommande EP:n. Med oklanderlig refräng och snyggt mixade vocoders skapar han en magisk singel. Mörkret som hela tiden omringat artisten förblir och trots sina 19 år skildrar han historier som vittnar om en stor mognad. Att produktionerna därtill är helt egengjorda lovar stort för framtiden.

Popmuzik Popcast

”Jag skrev Custom Hell vid en tidpunkt då jag var frustrerad över mina tankar och känslor. I en cykel av självsabotage visade jag intresse för någon annan precis till den punkt att de visade intresse tillbaka. Därefter slutade jag helt, uppmärksamhetsproblem… HEMSKT, JAG VET! Jag var min egen värsta fiende och skapade mitt eget specialdesignade helvette som ett resultat.

Grant Knoche
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.