Andra släppet från Léon i år heter Soaked och är vacker mid-tempo ballad om att våga släppa taget, lita på något nytt och dansa i regent. Återigen visar artisten sin fantastiska förmåga att kombinera uppriktiga texter och vackra melodier med spännande produktioner. Den här gången andas det det nästintill lite indie i produktionen och det mesta är helt organiskt hållet. Som alltid är det rösten som är agerar ledstjärna, med sin otroliga närvaro och unika vintage-ton.

Apple Music Svensk Pop

Med den här låten känns det som att vi lite börjar förstå riktningen på nästa album och jag älskar soundet. Uttrycket, art-work och rösten som ett paket skapar bitterljuv nostalgi och ger mig 70-tals vibbar. Egentligen hade jag bara velat att ett album skulle släppas nu!

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.