Skriven för knappt ett år sedan i en husvagn på landsbygden i Wales talar låten Take It All om ett giftigt förhållande. Med en organiskt rotad produktion och karakteristik sång lyckas AJ Wander lämna mig tagen. Även om låten till största del är pop, andas den bitvis folk, indie och rock. Men det absolut mest slående är Wanders stämma som känns så autentisk och ärlig att jag övertygas av varenda ord. 

Popmuzik Popcast

Take It All lär mig att släppa taget, påminner mig själv om att inte bli distraherad av glimtar av ljus bland mörkret.”

AJ Wander

Son till en pianist-fader, har AJ haft musik i sitt liv från tidig ålder. Diverse instrument var utspridda runt hans barndomshem i förorten till sydöstra London. Något som sedermera agerat inspiration till artisteriet och uppmanat till att sång, lir och så småningom skrivande. Under början av nästa år kommer en EP som är inspelad med producenten Brad Mair, om låtarna säger artisten följande: 

”Låtarna jag skriver betyder världen för mig. Det finns inget mer fantastiskt än att se dem betyda något för andra också. ”

Tills EP:n landar njuter vi av den stämningsfulla Take It All.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.