Får det lov att vara 8-bitars synthpop från Göteborg?
Med inspiration från datorspelens värld får vi en härligt energifull låt som skulle kunna vara hämtad från spelklassiker så som Megaman, Shadow of the Ninja och Castlevania. Tänk dig en boss-fight i slutet av banan. När man frenetiskt klickar på joypaden för att sända den onde till en annan dimension, eller bara förvandla honom till mynt. Det är action, raffel och energi på en och samma gång.

Favoriter Apple Music

Gruppen som ligger bakom Jupiters V heter .blip och de debuterade tidigare i somras med singeln Spaceballs. Du kan kasta dig in i .blips värld av 8-bitar här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.