Får det lov att vara 8-bitars synthpop från Göteborg?
Med inspiration från datorspelens värld får vi en härligt energifull låt som skulle kunna vara hämtad från spelklassiker så som Megaman, Shadow of the Ninja och Castlevania. Tänk dig en boss-fight i slutet av banan. När man frenetiskt klickar på joypaden för att sända den onde till en annan dimension, eller bara förvandla honom till mynt. Det är action, raffel och energi på en och samma gång.

Favoriter Apple Music

Gruppen som ligger bakom Jupiters V heter .blip och de debuterade tidigare i somras med singeln Spaceballs. Du kan kasta dig in i .blips värld av 8-bitar här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.