Från en annan dimension där fjärilar, feer och magiska väsen bor härstammar artisten Bota Butterfly. Med sin andra singel Somebody Else önskar artisten att vi ska djupdyka ännu längre in i hennes värld. Här presenteras mer energi och elektronisk instrumentering, vilket lyfter fram den mångsidiga och vidsträckta ljudbild som Bota rör sig i. Historien som driver låten är en personlig skildring om Botas koppling till låtskrivande och musikskapande. 

Skicka in din musik

Med singeln Somebody Else visar hon på många olika influenser sammankopplade i ett kompositionsspektrumet som bildar en levande och frodig ljudbild. Den krispiga och djupa sub-synthen är helt i min smak och påminner om stora pop-låtar från exemplevis Ariana Grande.

Somebody Else är en låt som ligger mig varmt om hjärtat. Jag kände en mycket stark önskan att skriva den direkt efter ett break-up. I den här låten tar jag upp mitt inre jag och försöker hitta svaren, svaren på hur jag hittar styrkan att släppa taget medan man fortfarande har känslor för en viss person. Vad gör man när man får reda på att personen man lärde känna och blev kär i är med någon annan? Jag skrev om mina blandade känslor, konflikten mellan sinne och hjärta. Låten handlar om att ”rädda” mitt hjärta och göra det till mitt igen. ”

Bota Butterfly

Förutom låten kommer även en tillhörande video. Här får vi visuellt kliva in i den värld som är Bota Butterfly. Regisserades av den prisbelönta Eliska Sky beskriver artisten inspelningen som faktisk och otroligt konstnärlig.

Dynamiskt och mångsidigt fortsätter Bota Butterfly måla upp sin eteriska värld genom singeln Somebody Else. Med sitt nya koncept och artistnamn är Bota redo för att visa världen sitt konstnärskap och vision. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011