Gör plats för Coco and the Losts annars tror jag att hon flyttar på oss själv. Med en attityd som andas stjärna bjuder artisten på skimrande indiepop i nya singeln Crying in the Bathroom. Fullspäckad med synthar och elektroniska beats får vi en upplyftande smått galen låt vars produktion och energi för tankarna till PULP. Det här är helt klart en låt som ska spelas högt på fester och utekvällar! Subtilt fritar Coco med 90-talet och leverera definitionen av grymt bra brit-pop. Hennes röst är karakteristik och som bäst när den går åt arrogant pratsång. 

”Låten började som en akustisk ballad, då insåg jag att jag inte ville att den skulle vara ledsen. Jag hade lyssnat på massa Pulp vid den tiden och har alltid älskat hur Jarvis Cocker levererar rader och skriver texter. Jag försökte omfamna det i den här låten och som artist i allmänhet. Det är sorgligt och dramatiskt och roligt. ”

Coco and the Losts

Artisten säger att inspirationen till stor del är Jarvis Cocker och den alternativa pop-sfären som Coco rör sig i bemästrar hon briljant. Ibland behöver vi bara en stund att samla oss i badrummet, för att därefter komma ut starka och redo att konfrontera en ny dag. Det behöver inte vara svårare än så! Ni hör Crying in the Bathroom här. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply