Men en önskan om att sprida hoppfullhet är New Life en lite pop-pärla som ter sig mer åt left-of center pop. Men jäklar vad bra det är! Maryons röst är säregen och bär på ett tydligt ID. Och i kombination med den elektroniskt spetsade produktionen blir det ett explosivt möte. 

Svensk Pop Apple Music

”För mig är New Life en känslomässig, färgstark och mångfacetterad låt. Jag ville sjunga om ett tidigare förhållande som lämnade ett för många ärr, men också om återupptagandet av världen efter otaliga lock-downs på många sätt känns som ett ”nytt liv”. För båda dessa känslor behövde refrängen kännas hoppfull och autentisk, något vi alla kunde dansa till på liveshower (nu när vi får!)

Maryon

Med förmågan att tala flera olika språk är ett väldigt tydligt i New Life och det är det musikaliska utryckte. Ljudmässigt komplext och fyllt med distade synthar är singeln fullspäckad med fängslande melodier och smarta produktionsdrag. Skriven delvis vid strandad på en ö under pandemin, föddes låten ur Maryons vilja att visa en framtid där allt är möjligt. Med sin sprudlande och upplyftande refräng, uppmanar New Life oss till förändring och positivitet för att skapa en levande ny värld som är ännu bättre.

Flytande i sex olika språk är den här artisten född i Calarasi och uppvuxen i Padova, Italien. Den första musikaliska inspirationen var Madonna och hennes framträdande på MTV med Hung Up. Tillsagd att bortprioritera sången övertalade tillslut artisten sin mormor att betala för sånglektioner och resten är historia. Ni hör New Life här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011