I slutet av April släppte Elias Kronblad från Kalmar debutsingeln Gråa tårar. En emotionell indiepoplåt att tappa greppet om en person som står en nära och som framförs med samma känsla i rösten som de tidiga låtarna med Håkan Hellström.

Popmuzik in Dolby Atmos

Nu är det äntligen dag för Elias att följa upp låten med EP:n Rosa lyser starkare än grått. Här samlar sångaren fyra spår allt som allt, och inleds med ovan nämnda Gråa tårar för att följa upp av den nya låten Allt lyser rosa. Att färgerna grått och rosa är med i titeln är inte så konstigt. De två låtarna följer varandra och låt nummer två handlar om att hitta tillbaka till en person man tappat greppet om. Här är känslan mer upplyftande och produktionen mer synthig, vilket jag uppskattade.

Innan outrot levererar Elias en fint avskalad tolkning av Klara Kellers låt Hellre ingen alls än misslyckad från i fjol. Tycker det alltid är snyggt när en man tolkar en låt som i original framfördes av en kvinna. Det ger oftast en ny dimension till både texten och låten.

Låtarna på Rosa lyser starkare än grått är alla producerade av Albert Jacobsson och du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.