Tyska artisten Simon Jela skapar ett utrymme av trygghet i nya låten Safe Place. Här sänder han ett positivt budskap till mänskligheten för att alla ska känna sig trygga och älskade i svåra tider som dessa. Jag skulle vilja kalla det pop med stort hjärta! 

Lekfullt och nostalgiskt prövar artisten sina vingar genom att hämta in 80-tals referenser, energifylld trummor á la TOTO och en organisk full-bands produktion. Med ödmjuka verser och episka refränger kan den här låten definitivt uppfylla artistens önskan om att vara ett tidlöst verk. 

Kommande musikvideon som släpps strax efter singeln visar olika säkra platser som kärleken till ett lesbiskt och ett homosexuellt par, en pappa med sitt barn och många fler ömma situationer för att uppmuntra människor att vara som de är och att stödja kärlek i alla former. Jag sa ju pop med stort hjärta. 

Med en singer-songwriter känsla och organiskt rotad musikstil gör Simon Jela musik som måna både kan förstora och hitta sig i. Han säger sig vara den goda vännen som viskar försiktigt i örat om tipsat längst livets väg. En soul-fylld stämma blandas med pop-akter likt Harry Styles eller Lewis Capaldi. Här är Safe Place.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.