20121023-230858.jpg

Nordiska Favoriter

Det har tagit 28 år för Ultravox att släppa en ny skiva.
Resultatet blev den överraskande bra Brilliant som visade att herrarna fortfarande kan leverera bra låtar med snygg produktion som låter som de gjorde före men en ljudbild av idag.
När de nu tar sin nya skiva på turné tillsammans med sin klassiska katalog blir det dock inte lika briljant som albumet säger.
Visst, Midge Ure sjunger fortfarande fantastisk bra (i alla fall till en början) och när vi närmar oss slutet av konserten blir det mer energi på scenen, som liksom gått på sparlåga under större delen av kvällen.
Saken är den att första halvan av konserten, innan de kör 20 minuters ölpaus efter 45 minuter(!!!), är seg och tråkig. Det är inte förrän efter över en timma som det börjar bli kul. Men då kommer i och för sig hitsen fram också.
Tyvärr behöver i alla fall jag lite mer än en bra greatest hits-skiva och nytt album i bagaget för att jag ska bli imponerad av en konsert. Jag vill gärna se att herrarna uppskattar att stå på scenen och då inte bara när applåderna kommer i slutet, utan hela kvällen.

45%

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011