Sista låten från Jenny Kerns EP I Never Thought That You Were Listening heter Alone och är en ballad skriven om ensamhet. 

Popmuzik Popcast

Alone är en låt jag skrev när jag var i den djupaste spiralen av att vara ensam. Jag kände att ingen lyssnade. Med allt som har pågått i världen under de senaste två åren känns Alone som en ritual. Det är förmodligen en av de mörkaste men mest ärliga låtarna jag har skrivit. Det kom från en plats av hopplöshet. I den här låten ropar jag efter svar i ett tomt hål, både i mörker och ljus, och får inget tillbaka. Även om det är sorgligt, så är det ett tecken på att jag är på väg till självupptäckt och sökande efter mening i en mörk och oförlåtande värld.”

Jenny Kern

Produktionen är matchande melankolisk och vi hör violiner samt organiska pukor. Jennys röst är atmosfärisk och sätter en som i trans med sin desperation och sårbarhet. Producerad av Andy Seltzer är artistens nya EP en samling personliga verk som följer upp den stora framgång hon hade efter debutsingeln Slow Burn 2019. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.