Kanadensiska Jessica Taddio skickar ett nostalgiskt vykort i videon till sin nya singel No Pressure. Här blir vi påminda om att dansa och fira minnena från vår ungdom och barndom. Vi transporterats till ett universum mellan dualiteten att driva bort från fantasi och verklighet. Taddio göra på så sätt uppror mot pressen i att ständigt vara på topp.

Nordiska Favoriter

No Pressure förkroppsligar den sanna essenserna av eskapism. Den handlar om att söka befrielse från den obehagliga verkligheter vi möter och tro på barndomens naivitet. Och firar det faktum att det ibland är bra att låta sig föras med i impulsivitet.” 

Jessica Taddio

Produktionen är elektronisk och låten blir som allra starkast när de stora körerna äntrar efter låtens andra refräng. Med ett intresse för musikskapande sedan 16 års ålder gör denna Montreal-födda artist pop som dansar mellan elektroindie, synthvåg och progressiva samtida ljud. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011