Med singeln Saknar henne mer släppte Hanna Nutti sin första låt på svenska. Det var också den första i raden av låtar som tillsammans kommer att utmynna i EP:n Aldrig klar med dig som artisten släpper den 26:e November.

Nu är det dags för Hanna att släppa singel nummer två från EP:n, nämligen Hjärtat utanpå. En låt där sångerskan hyllar sin barndomsvän. Resultatet är skönt medryckande och har en härligt upplyftande känsla när Hanna sjunger om och för sin bästa vän.

Om singeln berättar Hanna:

“Denna låt handlar om en av mina bästa vänner. Vi har gått igenom gymnasietiden, 20-årsåldern och hjärtekross tillsammans. Hennes syn på livet och på kärleken har alltid inspirerat mig. Hon faller lätt, tar sig upp lätt, lämnar lätt och kommer sällan tillbaka. Hon anser sig vara värd mycket mer och jag tror att människor hon haft relationer med har svårt med det. Hon är solen för mig och jag vill med denna låt hylla henne.”

Hjärtat utanpå är producerad av Hanna Nutti och Björn Pettersson Thuuri och du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply