Geniet med sin beat-pad och ständigt kreativa sinne är tillbaka. Som låtskrivare till stora delar av Justin Biebers nya album har Jon Bellion äntligen klivit in i finrummet av pop. Den egna musiken har alltid flygigt smått under radarn, med undantag för All Time Low som visade sig vara som klippt och skuren för radio. Mer än en artist är Bellion en visionär som skapar elektroniska ljudbilder som är en exakt spegling av hans inre. Nya singeln I FEEL IT är direkt talande till just det och ämnar fånga den svåra tid vi alla gått igenom.

Nordiska Favoriter

”Det ligger ett otroligt tungt mörker över hela världen som jag inte kan beskriva. Allt jag vet är att jag känner det. Låten känns som att flyta lugnt genom en brinnande byggnad. Jag sa till min mixare att lyfta fram basgången som om det var själva lead-stämman.”

Jon Bellion

Här får Bellion sällskap av Burna Boy och de skapar tillsammans en drömskt elektronisk resa. Personligen tycker jag att artisten har skapat starkare singlar. Men jag är ständigt förvånad och förbryllad över hur han lyckas överbrygga pop med så många andra genrer och ljudmässiga inspirationer så det väger upp. Lyssna själva och se vad ni tycker.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.