Geniet med sin beat-pad och ständigt kreativa sinne är tillbaka. Som låtskrivare till stora delar av Justin Biebers nya album har Jon Bellion äntligen klivit in i finrummet av pop. Den egna musiken har alltid flygigt smått under radarn, med undantag för All Time Low som visade sig vara som klippt och skuren för radio. Mer än en artist är Bellion en visionär som skapar elektroniska ljudbilder som är en exakt spegling av hans inre. Nya singeln I FEEL IT är direkt talande till just det och ämnar fånga den svåra tid vi alla gått igenom.

”Det ligger ett otroligt tungt mörker över hela världen som jag inte kan beskriva. Allt jag vet är att jag känner det. Låten känns som att flyta lugnt genom en brinnande byggnad. Jag sa till min mixare att lyfta fram basgången som om det var själva lead-stämman.”

Jon Bellion

Här får Bellion sällskap av Burna Boy och de skapar tillsammans en drömskt elektronisk resa. Personligen tycker jag att artisten har skapat starkare singlar. Men jag är ständigt förvånad och förbryllad över hur han lyckas överbrygga pop med så många andra genrer och ljudmässiga inspirationer så det väger upp. Lyssna själva och se vad ni tycker.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply