Dags att återigen sätta oss i vår DeLorean och ta oss tillbaka till 80-talet tillsammans med gruppen med det passande namnet 1984.
Efter att ha släppt singlarna Synthpop och filmen G och 1984 (…i rock och stövlar och stylat hår) 2019 samt Musica da Discoteca i början av året efter är det nu dags att ta vid där de slutade med singeln Burning with desire. Här får vi en låt som kör i full suling på hi-nrg-motorvägen för att verkligen få igång det retrodoftande dansgolvet. För även om låten är sprillans ny kunde den ju lika gärna ha släpps för si sådär 40 år sedan och istället varit en given klassiker idag.

Popmuzik Lover Patreon

Självklart blev jag helt lycklig av detta. Skönt med en grupp som verkligen bara vill att vi ska ha kul och minnas musiken från förr. Sedan kommer bandet att släppa än fler singlar under hösten, så det finns med andra ord möjlighet att ha ett långt party, som om det vore 1984 igen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011