Dags att återigen sätta oss i vår DeLorean och ta oss tillbaka till 80-talet tillsammans med gruppen med det passande namnet 1984.
Efter att ha släppt singlarna Synthpop och filmen G och 1984 (…i rock och stövlar och stylat hår) 2019 samt Musica da Discoteca i början av året efter är det nu dags att ta vid där de slutade med singeln Burning with desire. Här får vi en låt som kör i full suling på hi-nrg-motorvägen för att verkligen få igång det retrodoftande dansgolvet. För även om låten är sprillans ny kunde den ju lika gärna ha släpps för si sådär 40 år sedan och istället varit en given klassiker idag.

Självklart blev jag helt lycklig av detta. Skönt med en grupp som verkligen bara vill att vi ska ha kul och minnas musiken från förr. Sedan kommer bandet att släppa än fler singlar under hösten, så det finns med andra ord möjlighet att ha ett långt party, som om det vore 1984 igen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply