Sirqus Alfon består av Erik Rosales, Martin Östman och Henrik Strindberg. De började som gatuartister och hamnade sedan på de stora scenerna samt att de bland annat har medverkat i tv-program som America’s Got Talent och World’s Got Talent. Det är i grunden en grupp som låter tekniken samspela med det mänskliga, när de använder laser, optiska illusioner, videoloopar och musik för att forma ett helt eget sceniskt uttryck.

Favoriter Apple Music

Nu är det dag för gruppen att släppa singeln Strike a Pose. En låt som är ett samarbete med producenten Markus Jägerstedt. Resultatet är en läcker elektropoplåt som osar punk, moombahton, vocoders, nutid, retro samt vars rytm och lekfulla produktion för tankarna till något som skulle kunna vara en mix av Major Lazer, Yello och Afrika Bambaataa.

”I Markus Jägerstedts studio har vi förvandlat minnena från våra äventyr till klibbiga ljud, grävt djupt ner i synthhögarna och skapat det knastrigaste, vackraste dunket, som en utmaning till dina högtalare att orka med. Det är hyllningar till dansmusikens skitigaste barn, techno, moombahton, UK garage och trap.” 

Resultatet blir helt klart något utöver det vanliga i musikvärld måste jag säga. Jag tyckte i alla fall att Strike a Pose var sjukt läcker.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.