Schack matt, game over eller spelet är slut. Oavsett rubricering kommer vi alla till en punkt när vi känner att vi fått nog. Diana Goldberg är tydlig i sin låt Game Over. Hennes relation är från och med nu finito. Nya singeln beskriver hur två individer växer isär och istället väljer att prioritera sig själva. Men trots den klara övertygelsen är faktiskt berättelsen fiktiv. Och Diana Goldberg gör sitt bästa för att spela rollen som den hjärtekrossade som nu tar tillbaka makten över sig själv. 

Favoriter Apple Music

”Låten är ett sätta tillbaka empowerment hos den personen som försummats i förhållandet. Det är som att om man fortsätter att bråka om samma saker och man inte har något gemensamt längre och resultatet är ”game over” för båda. Varje låt jag skriver kommer från mitt personliga liv på något sätt, eftersom jag känner saker mer intensivt än de är. Med den här låten var jag skådespelerska för låtskrivarprocessen, men känslorna var fortfarande desamma; Jag satte dem bara i ett nytt sammanhang.”

Diana Goldberg

Game Over är den senaste från Goldberg som inte bara spär på sångarens signatursound utan även presenterar nya inslag av samplingar, ad libs och spännande tillägg i mixen. Även om hon aldrig skriver med referenser i åtanke utan snarare faktiska känslor, finns det i just nya singeln massa små finesser att finna. Artisten fortsätter ett av sina absolut starkaste år sin neo-soul-sång och 80-tals inspirerade musik som har genererat mediaexponering i några av de största tyska tidningarna och radiokanalerna. Därtill även en hel del adds på diverse listor.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.