Bakom Skyelar hittar vi den nederländska artisten Jaklien Verham. Hon har genom åren varit med i olika musikkonstellationer men det var först i år som just Skyelar såg dagens ljus med singeln This is the night som släpptes i somras.

Favoriter Apple Music

Tredje singeln ut heter The Reasons och är en dramatisk poplåt där piano och stråkar får måla upp sången tillsammans med ett mer glamrockigt arrangemang. Låten i sig är skapad tillsammans med Sander Heerings som även spelar piano på låten.

The Reasons tillsammans med de andra låtarna ska senare utmynna i ett helt album med artisten. Så följ med på resan dit igenom att lyssna på låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.