Indiepop från Stockholm får vi här med St. Jimi Sebastian Cricket Club. Bandet leds av Jimi Sebastian, uppvuxen i Sverige men med en engelsk pappa vilket speglar sig i både musik och text där det socialrealistiska narrativet ofta får en framträdande roll. Att musiken osar brittisk indiepop är liksom givet och nya singeln Until we meet again är inget undantag.

Popmuzik Popcast

Until we meet again är skriven som ett brev till en vän. En person som älskade livet, familjen, kompisar, att åka på bortamatcher i fotboll och lyssna på musik tills solen åter tränger in över fönsterkarmen. Men som även bar på ett mörker och en tyngd som inte riktigt kunde tvättas bort och i längden inte heller bedövas utan valde att lämna oss en julinatt för 3 år sedan.

Resultatet är både vemodigt och upplyftande. Att döden är definitiv, men att minnena lever för evigt och så även vänskapen som byggdes upp under jordlivet.

Until we meet again är bandets första släpp sedan EP:n The Vibe Singels från 2019.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.