Ibland är faktiskt tystnaden mer talande. Precis detta sjunger Oscar Zia om i nya singeln säga inget säger allt. Artisten fortsätter imponera starkt med sin musik och jag gillar verkligen vad han levererat hitintills 2021. Men förutom artistrollen har Zia som vi alla vet många strängar på sin lyra, mest aktuellt är väl programledarrollen i Melodifestivalen 2022 som känns både spännande och helt rätt. Mer än en artist har han börjat göra en cross-over till programledare och radio-profil. Ett stort jäkla plus är ju då att Zia även levererar riktigt bra svensk popmusik som fortfarande håller honom sjukt relevant i musikvärlden. Kanske Sveriges motsvarighet till Troye Sivan?

Svensk Pop

Med en härligt nynnande refräng med sin da da hook är säga inget säger allt charmig, slagkraftig och riktigt ösig. Låten är faktiskt en dubbelsingel och vi får även den avskalade och nära dö för mig. Här hör vi artisten sjunga om en avslutad kärlek med sorg i rösten och snygg vocoder-effekt i bakgrunden. Hela kapitlet väljer han att rubricera DÖ(D) FÖR MIG som ett sätt att troligtvis gå vidare.

Fortsatt synth-inspirerat och lika bra hoppas jag att det kommer någon slags samling snart, det känns i alla fall som Oscar Zia byggt upp inför det länge nu. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Gareth Nugent – Even mountains fall
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.