I veckan fick jag besök av Daniel Karlsson som just nu är aktuell med singeln DÄNGDIGGIDÄNG som du även kan höra i bloggen.
Daniel kom ner från sitt hem på Tjörn i Bohuslän till Eriksberg för att spela in veckans intervjupodd tillsammans med mig.

Popmuzik Lover

I podden pratar vi om att hans hit Oh my God! från Melodifestivalen fuller 10 år i år och den enorma succé som låten blev för sångaren. Vi snackar även om britpop i allmänhet och Oasis i synnerhet, samt om Daniels stora idol Robert Broberg.
Till detta blev det även snack om Idol-tiden samt arbetet med hans nya låtar på svenska.

Som vanligt blir det ett öppenhjärtligt samtal där artisten får stå i centrum och du hör resultatet här nedan.

Du hör avsnittet på någon av följande podd-plattformar: 

Apple Podcaster 
Spotify
Acast
Google Podcasts
Overcast

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.