Wow! England gömmer verkligen några av de mest karakteristiska manliga rösterna i världen. Sam SmithLewis CapaldiEd SheeranTom GrennanRag`n`Bone ManCalum Scott och nu även St Lundi. I nya låten Nights Like This möter den där härligt unika rösten en organiskt driven produktion med rätt mängd element för att skapa en unik blandning av dans-vänlig pop och skicklig singer-songwriter magi.

Nordiska Favoriter

Josefine. Jag fann att för någon som normalt känner sig obekväm i konversation, från det ögonblick jag träffade henne kändes det föll sig otroligt enkelt för mig. Allt jag brukade tycka var svårt blev mycket lättare. Det handlar om den omedelbara förbindelsen du har med någon och omfamnar varje sekund.”

St Lundi

Det är faktiskt svårt att inte falla i trans av den här charmiga och nostalgiska poplåten. Med en övertygelse och nerv i rösten berättar artisten öppet och ärligt om kärleken till sin flickvän och varenda ord känns så genuint. Starkt och stort får vi den mäktiga pop-balladen Nights Like This som markerar första spåret från en kommande EP.

Med en dröm om att lyckas med sin musik flyttade artisten tidigt till London. Talangen för låtskrivandet öppnade snabbt möjligheter och det dröjde inte länge innan St Lundi upptäcktes av bransch-människor. Idag har han ett framgångsrikt samarbete med Kygo i ryggen, Billboard toppande låtar och omnämnande som nästa stora röst inom pop från världsledande musikmagasin. Häftigt! Se den trollbindande lyric-videon här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.