Det har nog inte undgått någon att Peg Parnevik haft en tumult tid det senaste. Men inget ont som inte har något gott med sig. I senaste podd-avsnittet Pillow Talk med systern Penny berättar artisten öppet och ärligt att hon idag både känner sig starkare och lyckligare än någonsin, men att vägen dit kantats av starka känslor. Känslor som hon fört direkt in i ny musik. Nu kommer första smakprovet från en kommande EP och i nya Somewhere Without Me får vi en otroligt skör och nära sida av artisten. En sida som både känns ny och lovar gott inför den 5-spåriga mini-samlingen som landar i oktober.

Popmuzik in Dolby Atmos

”Tanken var inte alls att släppa musik i år. Hade tänkt vara i studion ett tag till och sen komma tillbaks med ett helt nytt sound och album till 2022. Men det är mycket som hänt i livet…saker som jag aldrig trodde skulle hända. Jag har överlevt saker jag aldrig trodde jag skulle ta mig igenom. Och då kändes det självklart att släppa den musiken jag skrivit senaste veckorna/månaderna, för det kommer rakt från mitt hjärta. Jag vill dela med mig av min sida av storyn. Det här är som en present till alla lyssnare – en del av mig och min historia och alla mina känslor.”

Peg Parnevik.

Dom säger att den bästa musiken skrivs när man mår som sämst. Såklart unnar ingen någon att må dåligt, men jäklar, när det blir såhär bra kanske musiken kan fungera som ett plåster på såren. Somewhere Without Me är en mäktig ballad som i sin avskalade enkelhet, lyckas vara både storartad med de vackra kör-arrangemangen och liten med subtilt piano och stråk. Troligtvis bland det bästa Peg släppt! Ni hör singeln här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.