Hon, ja alltså svenska HON är tillbaka med ny singel! Inte vilken singel som helst utan en som ämnar förlänga sommaren något, och det har jag absolut inget emot. På nya Kärlekssjuk får vi en härligt somrig låt om att vara kär men inte våga säga något. Precis som sångerskan sjunger kan ibland kärleken kännas som en sjukdom men till skillnad från andra sjukdomstillstånd är det ett jag hade kunnat förbli i. Till ett mysigt mid-tempo hör vi hur känslorna tar över och styr artisten i en riktning hon inte riktigt själv är redo för.

Favoriter Apple Music

”Kärlekssjuk handlar om att man är så kär att man inte vågar berätta att man är kär, för tänk om den andra inte känner samma? Även fast man nästan vet att den gör det. Kärleken och rädslan gör en dum i huvudet – man blir galen och kan inte tänka på något annat än allt som är outtalat”

HON

Mjuk och fluffig produktion varvas med funkiga inslag och tropiska rytmer. På omslaget ser vi HON flyta runt på en rosa flamingo i poolen med ett glas mousserande i handen. Oj så trevligt! Ni hör den medryckande singeln här och SNÄLLA någon hjälp mig att komma på vilken låt refrängen påminner så galet mycket om.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011