Ivan Grap är en artist från Ryssland som bor i staden Ufa, belägen längst österut i den europeiska delen av landet. Han är här aktuell med singeln Flowers in my mind. En låt som Grap skrev 2019 och som handlar om människor som lever i en bubbla. Människor som väljer att leva i lögner och att bedra sig själv än att faktist möta och förstå verkligheten som den är.

”Jag tror att den här låten kan handla om var och en av oss, för alla har ett ögonblick i livet när man är rädd för att verkligen titta på vissa saker och det är lättare för en att stanna kvar i illusioner. Men bara ensam tillsammans med viskningarna inom dig själv, kan du ändra detta.”

Produktionen här är skönt rytmisk och Ivan har skapat ett snyggt ljudlandskap med synthar och beats. Rösten känns mjuk och luftig, vilket skapar en snygg kontrast till den mer elektroniska produktionen. Du kan se sångaren dansa till låten i musikvideon regisserad av sångaren tillsammans med fotografen Igor Legostaev.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply