Med sitt charmiga indiepop-sound ger amerikanska Wass oss sin nya singel Really Really Do. Här får vi bitterljuv text om kärlek och en produktion som påminner om BENEEs Supalonely. Här sjunger sångerskan öppet och ärligt om de upp- och nedgångar om att komma ur ett förhållande. 

KMR Studios

I stora drag handlar låten om att lära känna sig själv och omfamna sin självständighet medan man försöker balansera linjen av att inte vara en elak kvinna. Verkligheten är att vi alla är lite rädda och ständigt ifrågasätter oss själva. Den första refrängen handlar om processerna fram och tillbaka i ditt huvud. Ena stunden hatar du dig själv för att du inte är säker och för att du kanske säger saker du inte menar. Refrängen är däremot en power trip av att inte behöva någon och bara behöva sig själv. 

Wass

Det är svårt att motstå denna Brooklyn -baserade artisten som i media hypas för sin unika och okonventionella stil. Hennes indie-alt / poplåtar avslöjar sårbarheten hos en ung kvinna som fortfarande försöker lista ut allt. Hon söker inspiration i Lorde, Sylvan Esso, Joni Mitchell och Julia Jacklin för att nämna några. Från lyriska teman som inspirerar till djupare tankar, till toppar och dalar för att navigera kvinnlighet försöker Wass ge lyssnaren ett sätt att känna sig hörd- Här har vi en artist som helt klart går sin egen väg och det tycker i alla fall jag är mäkta imponerande. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.