Det är något med oss svenskar som resulterar i sjukt bra EDM.
Duon MAED är inget undantag när de här inspireras av Aviciis klassiska brass-arrangemang på singeln Stuck in my heart. En låt med stor produktion och upplyftande känsla i både melodi och arrangemanget. Helt klart en låt som fick mig att bli sådär peppande som bara bra klubbmusik kan göra.
Bakom mikrofonen hittar vi Joe Bills från Ohio, USA, som sjunger om hur svårt det kan vara att ta mod till sig och säga vad man känner för någon. Trots perfekta tillfällen att säga något så fastnar allt i hjärtat.

Följ på Apple Music

MAED består av Eddie Zetterberg och Martin Tell. De debuterade med singeln We were right i somras och håller redan nu på att sammanställa singel nummer tre. Så vi har ännu mer musik att se fram emot med duon inom en snar framtid.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.