I en snygg mix av pop och R&B sjunger Jordan Parker om sitt förflutna och den tuffa tid han upplevt. Men det ljusa med nya singeln Losing Again är att han nu blickar tillbaka och ser misstagen samt vill förändras till det bättre. Över en snyggt mixad akustisk gitarr får vi här, klassiskt R&B beat, några schyssta elgitarrer och en massa härliga stämmor. Vi hör Jordan sjunga om att ha gangsters som vänner och växa upp i staden av änglar LA. 

Nordiska Favoriter

Med en stämma som bär på både soul och pop binder artisten ihop sin mystiska framtoning med karisma och talang för låtskriveri. Som barn växte han upp jämsides sin far som mixade låtar åt legender som Stevie Wonder och Earth Wind & Fire. Därav kanske just varför jag hör så mycket soul artistens röst. Efter att ha utvecklat en talang för melodier tidigt har låtskrivandet alltid varit en del av Jordan Parkers liv, nya Losing Again hör vi hör. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.